DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Bøger til Dan Home

Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Sat, March 12, 2016 16:30:33
Hvert år vælger jeg en ting, som jeg har fokus på mht. til at fremme børnenes skolegang. Fokusområderne har foreløbig været:

2012 fik skolen en vandtank, så de ikke skulle hente vand i et mudderhul.

2013 fik 90 teenagepiger udleveret vaskbare hygiejnebind samt undervisning i menstruation og håndtering heraf.

2014 blev det til baderum på skolen, så pigerne bedre kunne håndtere menstruation og stadig gå i skole.

2015 blev der doneret penge til skoleuniformer til børnene på Dan Home

Ultimo 2015 forespurgte jeg igen, om det kunne lade sig gøre at hjælpe børnene til bedre resultater i skolen. Denne gang var svaret, at børnene kunne have glæde af skolebøger. Derfor har jeg solgt håndlavede karklude og indsamlet penge til bøger. Det blev til 1200 kr. og jeg supplerede beløbet op, så det kunne lade sig gøre at give alle de sponserede børn skolebøger.


Her er børnene med deres nye skolebøger.


Hvert barn har fået deres egne bøger, som passer til deres klassetrin.


Her er Patrick med sine bøger.

Der var store smil over alle børnenes ansigter.

Tak til de, som har støttet med at købe klude og gjort dette muligt.

Jeg har også tidligere modtaget foto af børnene med deres 'Requirements' til skolen.'Requirements' er alle de øvrige småting, som børnene skal have med til skolen. Requirements består af forskellige ting fra skole til skole.


Ofte er det ting som sæbe, tandbørste, feje-kost, sukker, salt, te, blyanter, toiletpapir, kladdehæfter m.v. Altså en meget forskellig samling af ting, som de skal medbringe og bruge på skolen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.