DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Pakke nået frem

SponsoringPosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, November 14, 2014 11:42:47
Endnu en pakke nåede frem til Uganda. Denne pakke var jeg meget spændt på, om den nåede frem. Det gik jo ikke for hurtigt med den seneste pakke med quilt inden i.
Men heldigvis gik alt som håbet og mine to drenge fik deres quilts og det ser også ud til, at de kunne passe nogle af skoene i pakken. Der var en del sko med i denne pakke og jeg har bare skrevet, at skoene kunne gives til de børn, som kunne passe dem. Der var noget tøj i forskellige størrelser og hygiejne-artikler som tandbørster og vaseline, så der skulle være noget til alle børn på børnehjemmet.

Pigerne fik pakker med hygiejnebind og som altid, så giver det billeder med store smil.

Jeg havde også sendt 1 kg. vingummi-bamser med - samt en plastic-spand med låg, som må indeholde fødevarer. Så kunne slikket opbevares forsvarligt i en periode.

Måske det ikke er nødvendigt med opbevaring!
Tøj og legetøj bliver også fordelt mellem børnene.

Det er dejligt at se, at tingene bliver taget imod med glæde.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.