DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

9040 Nabagesera Esther

Børn med quiltsPosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 17:18:37

9040 Nabagesera Esther
Navn: Nabagesera Esther
Alder: 9 år
Fødselsdag: 10\04\2006
Klassetrin: Primary 2
Religion: Catholic
Hjemby: Kyantale
Esther er en social, elskelig og glad pige, som bor sammen med sin bror og bedstemor.
De har mistet deres far og deres mor er HIV positiv og ude af stand til at tage sig af børnene. Bedstemoderens hus er med metaltag. Hun er en bonde, der dyrker afgrøder som majs, bønner og søde kartofler.
Esther kan lide at spille netball og andre spil med venner. Hendes livret er bananer og bøf og hendes ynglingsfag er engelsk og litteratur.
Esther vil gerne være sygeplejerske og hjælpe syge mennesker. Hun bor på børnehjemmet, da der ikke er skoler i nærheden af hendes hjem.

Her ses Esther nederst i sengen med sin donerede quilt

Foto januar 2016. Tak for quilt  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.