DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

9037 Kawuki Emmanuel

Børn med quiltsPosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 17:15:32

9037 Kawuki Emmanuel

Navn: Kawaki Emmanuel
Alder: 4 år
Fødselsdag: 25\12\2010.
Klassetrin: Baby Class
Religion: Catholic.
Hjemby: Buwunde
Emmanuel er en intelligent dreng, der bor hos sin bedstemor sammen med sin bror Patrick ca. 7 km. fra skolen. Deres mor er HIV positiv og skilt fra drengenes far pga. en konflikt. Derfor tog moderen børnene med til bedstemoderen, der er enke. Børnene har derfor ikke noget permanent hjem fordi de bor hos bedstemoderen og når som helst kan blive jaget bort af andre familiemedlemmer. Derfor bor brødrene på børnehjemmet det meste af tiden, da bedstemoderen er meget syg og svag.
Emmanuel kan lide at spille fodbold og han elsker ris og kylling og kager. Hans bedste fag er tal og engelsk.
Emmanuel vil gerne være læge, når han er færdig med skolen.

Emmanuel har fået hjælp.

Her ses Emmanuel med quilt


Tak for quilt  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.