DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

9019 Bbaale Patrick

Børn med quiltsPosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 17:02:00

9019 Bbaale Patric

Navn: Bbaale Patrick
Alder: 10 år
Fødselsdag: 24\5\2004.
Klassetrin: Primary 2.
Religion: Protestant
Hjemby: Buwunde
Patrick er en ydmyg dreng, som bor sammen med sin bedstemor og sin bror Emmanuel, når Patrick ikke er på børnehjemmet. Deres hus er et mudderhus med metaltag. Det er bedstemoren på moderens side, da faderen har ladet sig skille fra moderen pga. en konflikt. Faderen har giftet sig med en anden kvinde, men de har ikke noget hus og det er derfor, at børnene må bo hos bedstemoderen. Bedstemoderens hjem er 7 km. fra skolen, men bedstemoderen kan ikke sørge for transport eller betaling til skolen. Moderen har ikke noget job og kan derfor knapt nok klare sin egen forsørgelse. Bedstemoderen dyrker lidt afgrøder til eget forbrug, men er meget fattig.
Patrick kan lide at spille fodbold og hans livret er ris og kylling. Han vil gerne være dyrlæge, når han bliver voksen.
Pga. familieforholdene og distancen skole/hjem, så bor Patrick på børnehjemmet det meste af tiden og har brug for støtte.

Patrick har fået hjælp

Her ses Patrick med sin quiltTak for quilt.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.