DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

DaysForGirls.org

Girls onlyPosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, June 13, 2014 12:08:06
Heldigvis er der kommet mere opmærksomhed på pigers fravær i skolen pga. menstruation og flere organisationer begynder at indse, at tilbud om skolegang ikke kan stå alene, hvis man vil forsøge at give familier og børn en bedre fremtid gennem tilbud om undervisning og uddannelse. Det betyder også, at flere og flere små NGO'er opstår netop med henblik på at støtte især teenagepiger i at blive i skolen så længe som muligt.
En af disse organisationer fangede min interesse forleden. Her kan man nemlig også støtte piger ved at sy og donere vaskbare hygiejnebind. Selvom man ikke lige støtter denne organisation, så er der så mange gode tips, vejledninger m.v. så jeg vil anbefale alle at læse lidt på deres hjemmeside her: http://www.daysforgirls.org/ og blot selv fremhæve, at der er både mønster og en god tegnet brugsanvisning til udprint samt videoer med syvejledning m.v.
Så der er alle muligheder for at prøve at kaste sig ud i at sy et sæt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.