DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Baderum på skolen

SponsoringPosted by Birgitte Hedahl Køster Sat, March 01, 2014 11:17:21
I forbindelse med en tidligere rundspørge til skolens teenagepiger, så blev det også nævnt som et problem, at der manglede baderum (omklædningsrum), så pigerne kunne gå for sig selv, når de havde deres menstruation.
Derfor besluttede jeg i julen at sponsere nogle baderum, der skulle opføres på skolens område.
Og nogle gange kan de gå rigtig hurtigt i Afrika. Inden længe fik jeg fotos af baderummenes opførelse.


Der var ved at blive sat klinker op.

Men så gik byggeriet i stå. Arbejderen, der skulle lave det sidste arbejde, er blevet syg. Det er også ret almindeligt og så venter man bare og håber, at han kommer tilbage og færdiggør rummene på et tidspunkt. I det mindste kan pigerne da gå for sig selv og få skiftet deres bind.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.