DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Pakker til Afrika - fra Tyskland!

Breve og pakkerPosted by Birgitte Hedahl Køster Sat, February 22, 2014 20:12:36
Det er blevet temmeligt dyrt at sende pakker til Afrika via Post Danmark. Derfor har jeg været i tænkeboks for at finde en billigere løsning og heldigvis fik min mand den ide, at det nok var billigere at sende fra Tyskland. Kort undersøgelse via internettet viste, at det er tæt på halv pris, hvis pakkerne i stedet sendes fra Tyskland. Deutsche Post bruger DHL. Så i fremtiden planlægger jeg pakkeafsendelse i forbindelse med Tysklandsture.
Der var 2 pakker bind på lager fra 2013 og derfor blev det i alt til 29 pakker bind, som blev sendt i to forskellige kasser. Denne gang har jeg nemlig prøvet at lave en personlig gave til skoleinspektøren og hans hustru. En speciel tak for deres indsats. Jeg har syet en quilt til hver af dem og for at mindske risikoen for at de begge går tabt eller forsvinder undervejs, så har jeg lagt en quilt i hver kasse sammen med bindene og nogle træningsdragter, som mine børn er vokset af.

Du kan se min Elephant quilt til skoleinspektøren her og min African Queen til hustruen her.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Birgitte Hedahl Køster Sat, March 01, 2014 10:26:57

Tak for det, Bente. Jeg håber, at quiltene når frem og giver modtagerne samme glæde, som jeg havde ved at sy og sende dem.

Posted by Bente Skov Machholm Mon, February 24, 2014 09:28:19

Fantastisk stykke arbejde, dejligt at tænke på alle de kvinder der bliver hjulpet her. Og nogle fantastiske quilt - meget smukke. Hvem ville ikke gerne have dem hængende