DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

En travl uge

Getting UpdatedPosted by Birgitte Hedahl Køster Sun, December 12, 2010 09:32:24

Så blev det søndag! I en uge, der spurtede afsted!

Nikolai blev indmeldt i skolen og skal starte i 'mini-klasse' (før-skole) allerede den 1. marts 2012. Hvor blev tiden dog af?

Endnu en fødselsdag kom og forsvandt.

Og pigehygge med datteren i biograf: Harry Potter og dødsregalierne, del 1.

I forbindelse med min fødselsdag modtog jeg også hilsner fra venner i ind- og udland. Fotos, breve og e-mails. Det er altid en stor glæde.

Igår har jeg også modtaget julehilsner fra mine sponsorbørn i Indien. Julebrevet er udformet således, at det indeholder både små fotos af børnene, tegninger og skrevne julehilsner.

Jeg arbejder stadig på at få en pakke afsted til Uganda inden jul. Portostigningen rammer vel også pakke-forsendelsersmiley

Og så er julestressen begyndt at snige sig ind med det resultat, at den ene side af hovedet føles lammet og forkølelsessårene vælter frem og det klør i øjet!

Uanset intentionerne om planlægning og 'i-år-skal-jeg-begynde-tidligt-med-at-købe-julegaver', ja, så har jeg stadig ikke fået købt en eneste - og gisp! der er mindre end 2 uger til jul. Jeg må vist se at få gang i den planlægning!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.