DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Links til hjælpeorganisationer

Links til organisationerPosted by Birgitte Hedahl Køster Sun, October 07, 2012 08:45:08

Det ser ud til, at den Multiply-faddergruppe, som jeg startede for nogle år siden, den bliver nedlagt. Gruppen var ikke den store succes og har ikke været aktiv i et par år, men jeg benytter stadig jævnligt gruppen selv - for at hente nogle af oplysningerne derfra. Derfor har jeg nu besluttet at tage de vigtigste oplysninger og flytte dem hertil bloggen, så jeg lige ved, hvor jeg kan finde dem, når Multiply-gruppen er væk.

I den forbindelse gennemgår jeg oplysningerne igen og her ved links til hjælpeorganisationer bliver det særlig tydeligt, at der er sket en masse inden for de få år. Omkring ½-delen af links virker ikke længere! Gad vide om organisationerne bare er nedlagt/lukket eller om de blot har skiftet navn? Det synes jeg er tankevækkende og det bekræfter mig i, at man skal følge godt med i den organisation/det projekt, som man vælger at støtte - så man er sikker på, at pengene og projektet virkelig er seriøst! Det vil også være en god ide at følge projektet/organisationen et godt stykke tid - måske endda et års tid - inden man lige kaster sig ud i donationer!

Her kommer så de links, som d.d. virker:

http:// www.ngayenschoolfund.com - hjælp til Gambia

http://www.cmfdanmark.dk - hjælp til fillipinske børn

http://drk.dk - Dansk Røde Kors

http://www.sos-borneby.dk - SOS børnebyerne

http://www.unicef.dk - UNICEF

http://www.planfadder.dk

http://www.loveuganda.com

http://www.himalayanlearning.org

http://www.antioch-child-care.dk

http://www.movingschool.org

http://www.verdensborn.dk


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.