DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Kony 2012 : Alle bør se denne film

Diverse andetPosted by Birgitte Hedahl Køster Wed, March 07, 2012 21:14:06
Mine første sponsorbørn boede i Uganda og måske derfor har jeg de seneste år flere gange stødt på information om Joseph Kony - en bandeleder og forbryder af allerværste slags. Da jeg første gang så en film om de usynlige børn - "The invisible children" - gjorde det stort indtryk på mig. Vi ved godt, at der sker mange forfærdelige ting i verden hver eneste dag. Men disse forbrydelser mod børn er noget af det værste, man kan forestille sig. Det er lykkedes for nogle af børnesoldaterne at slippe væk, men de er ødelagte på krop og sjæl med ar, der aldrig kan hele.

Så da min datter gav mig link til endnu en film om og fra theinvinsiblechildren, så gav jeg mig tid til at se filmen. Jeg håber, at du vil gøre det samme. Der er brug for opmærksomhed omkring disse forfærdelige forbrydelser!

Se filmen og fortæl alle du kender om den, så Kony ikke kan få lov til at fortsætte!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.