DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Planlægning af projektafslutning

SponsoringPosted by Birgitte Sun, December 05, 2010 17:48:18

En del af dagen idag er gået med at planlægge afslutningen af projektet med teenagemødrene. Der er stadig nogle penge tilovers, når alle omkostningerne er betalt.

Derfor har jeg lavet 3 forskellige forslag til anvendelse af pengene og fremsendt til sponsorerne. Der har ikke været den stor respons, så det var rimeligt let at finde ud af, hvilket forslag, der skulle vedtages!

I modsætning til Danmark, så varierer priserne meget i Uganda. Op mod højtiderne kan priserne endda svinge en del fra dag til dag.

Så med det i baghovedet, så fik jeg lavet et forslag på sammensætning af gaver og forslaget blev oversat og fremsendt til vores kontakt.

På den måde håber jeg, at pigerne får nogle gode gaver og ting med hjem til familien, når projektet slutter den 15. december.

Det har været meget lærerigt at være en del af dette projekt. Alligevel glæder jeg mig til at få afsluttet mit engagement. Det har krævet en hel del mere arbejde og kompromis end jeg først havde forestillet mig!

Her er nogle af teenagepigerne med deres børn:

Jeg har nogle flere fotos af pigerne og syskolen her:

http://billeder.dansponsor.dk/#home

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post8