DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Nedtællingen er begyndt

Getting UpdatedPosted by Birgitte Wed, December 01, 2010 07:38:14
1. december og nedtælling til jul er begyndt. Selvom 'nisserne' var i sidste øjeblik i år, så nåede de alligevel at få pakkekalenderen til den lille klar. Han har været vågen så mange gange i nat for at lytte efter nissen. Og selvfølgelig blev han brændende varm af feber. Jeg håber, at det bare er 'jeg-er-spændt-feber'. Han vil så gerne i børnehaven idag. Den 1. hverdag i måneden er det nemlig 'legetøjsdag' og det betyder, at børnene må have noget af deres eget legetøj med. Det er bare den bedste dag i hele måneden (måske med undtagelse af juleaften!).


Nissen sender en venlig tanke til de make-up firmaer, der har fundet på at lave en 'make-up-kalender' til teenagepigerne. 1 køb = 24 gaver smiley


Og så er vinteren for alvor kommet til Danmark. Igår var der kulde-rekord, set i forhold til at vi stadig var i november! Da jeg har opdaget, at mine handsker er gået op i syningen, så overvejer jeg, om jeg skal gå igang med at strikke nogle muffedisser. Jeg fandt en opskrift på et sødt par her igår. Man skal godt nok være medlem af et forum for at få fat i opskriften og det valgte jeg så at blive. Det har jeg ikke fortrudt. Der er mange dejlige opskrifter og inspiration. Min tvivl vedr. muffedisserne går mere på, om jeg kan finde ud af det. Det gør det selvfølgelig ikke lettere, at opskriften er på engelsk med fagudtryk, som jeg ikke kender. Måske jeg skulle gøre, som jeg plejer: se godt på billedet og så glemme selve opskriften.


  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post4