DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

R.I.P Emma

Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Tue, August 08, 2017 14:45:52
Mens jeg var på ferie fik jeg en rigtig trist nyhed. Mit yngste sponsorbarn var blevet syg og indlagt på sygehuset. Han fik blodtransfusion og blev lagt i respirator kort tid efter. Desværre døde Emma kort tid efter hospitalindlæggelsen. Det er ikke lykkedes at finde en årsag til, at han blev syg og selvom jeg har efterspurgt en diagnose, så kunne lægerne tilsyneladende ikke finde ud af, hvad han fejlede.

Det er altid trist at miste et sponsorbarn, men det er umådelig trist at miste et sponsorbarn på denne måde. Jeg sponserer også Emmanuels bror Patrick og er så ked af det på hans vegne. Det må være forfærdeligt at miste sin lillebror - og Patrick må føle sig så alene uden det sidste af sin familie.

Da jeg har betalt for sygehusophold og begravelse med alt, hvad det indebærer, så har jeg også modtaget billeder. Jeg skåner jer for de værste og viser blot et par billeder af begravelsen, da døden jo også er en del af livet og desværre rammer børn i ulande noget oftere end her i Danmark.


Her er et af de seneste billeder af Emmanuel inden hans død. Emmanuel blev 6 år.

R.I.P. Emma

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post240