DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Pakke og tæppe er nået frem

Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Mon, April 27, 2015 15:07:53
Endelig er min pakke nået frem. Denne gang tog det virkelig lang tid. Jeg valgte at oplyse en værdi på pakken, da der både var tæpper og bind med og det er nogle ting, som jeg ikke ville værdiansætte til 0 kr. i tilfælde af, at pakken blev væk. Til gengæld har pakken så været forbi tolden i Uganda og jeg er endnu ikke helt klar over, hvor meget dyrere det så blev for modtagelsen. Det tog i hvert fald 4-5 uger længere tid end det plejer, inden pakken nåede frem og var klar til udlevering.

Joshua har ingen sponsor, men bor på Danhome. Derfor havde jeg på forhånd besluttet, at han skulle have det mindste af tæpperne, der blev sendt med denne pakke og det ser da også ud til, at han er glad for tæppet.

Desværre har den lange forsendelsestid betydet, at pakken først er nået frem mens skolerne har ferie. De børn, som har mulighed for at besøge noget familie i ferierne, de er nu hjemme. Og i bedste mening, så er tæpperne derfor blevet leveret ud til børnenes familier. Det er ikke sikkert, at børnene så får lov til at beholde tæpperne - eller at tage tæpperne med ud til Dan Home og mit håb var jo, at alle børn på hjemmet med tiden kunne have sit eget tæppe og sin egen seng på Dan Home.
Men i det mindste ser Joshua ud til at være glad for tæppet og det er jo hovedsagen.
Reagan har også modtaget sit tæppe.
Ligesom Joshua, så har Reagan ingen sponsor. I øjeblikket er Reagan også hjemme pga. skoleferien.
Også Reagan ser ud til at være glad for sit tæppe.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post218