DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Sponsor for Dan Home

Børn på Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, September 19, 2014 07:00:11
Som sponsor for Dan Home kan man vælge at sponsere selve børnehjemmet, men man kan også vælge at sponsere et bestemt barn på Dan Home.

I Uganda er der 3 skoleterminer på et år. Opholdet på Dan Home koster 600 kr. pr. termin pr. barn, dvs. 1800 kr. pr år eller fordelt på 12 måneder, 150 kr. pr. måned. Beløbet dækker kost og logi for barnet.

Som sponsor for et barn kan du skrive breve til barnet, både pr. post eller pr. email. Såfremt du sender en e-mail til mig, så vil jeg skrive brevet ud og fremsende med posten sammen med den næste pakke, som jeg sender til Uganda. På den måde får barnet et fysisk brev. Der er ingen mulighed for at barnet kan se brevet via e-mail, da der hverken er strøm eller internet i nærheden af børnehjemmet eller skolen.

Til gengæld modtager du fotos, breve og skolerapporter vedr. dit sponsorbarn pr. e-mail ligesom du modtager besked, hvis der sker noget specielt vedr. netop dit sponsorbarn.

Såfremt der sker noget specielt vedr. børnehjemmet eller skolen, så kan det ses her på siden.
  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post198