DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Besøg fra Uganda

Getting UpdatedPosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, August 08, 2014 10:08:52
Lige før jeg tog på sommerferie var jeg så heldig, at få besøg fra Uganda.

Det var en stor oplevelse at møde et menneske, som jeg ellers kun havde skrevet sammen med og hørt om fra andre sponsorer.

Vi besøgte bla. det Gymnasium, som min datter går på og fik en snak med rektor.

Både skolen i Uganda og Gymnasiet i Danmark har omkring 500 elever. Men den afrikanske skole har 15 lærere til at undervise, mens det danske gymnasium har 50 lærere ansat til at undervise. Så udover skolens bygninger og klasse lokaler, så var der mange andre store forskelle. Der var dog også ligheder, som f.eks. ønsket om at give den bedst mulige undervisning til eleverne samt udfordringer ved at tiltrække lærere/undervisere, når man bor i et 'udkants-område'.
Det var meget lærerigt for alle parter og jeg er så glad for, at det lykkedes at få Gordon på besøg.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post180