DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

90 pakker stofbind uddelt til skolepigerne

Girls onlyPosted by Birgitte Hedahl Køster Mon, August 26, 2013 13:24:48
Lige før sommerferien fik jeg sendt endnu en pakke afsted til Afrika. Den ankom i juli, mens jeg var på sommerferie. Det var skønt at komme hjem til fotos af glæde teenagepiger. Det var oprindeligt meningen, at bindene først skulle være delt ud, når der var bind nok til, at alle skolens piger kunne få en pakke. Men planer kan jo nogle gange skride lidt og da skolens personale fandt nogle teenagepiger bag ved skolen, der sloges om nogle stofrester til at bruge i stedet for bind, ja, så blev det besluttet at dele de 90 pakker bind ud, som allerede var ankommet.
Heldigvis var der en af de ældre kvinder, der kunne undervise pigerne i brug og vask af bindene.
Og som tak har jeg også allerede modtaget et rørende brev fra pigerne på skolen.
Jeg har derfor allerede idag pakket en pakke med endnu 25 pakker bind til pigerne. Så skulle alle de store piger på skolen have modtaget en pakke bind. Pigerne mener selv, at de med sådan en pakke bind er dækket rimeligt til 1 helt år. Jeg havde nu gerne set, at hver pige modtog 2 pakker bind, så der var noget at skifte med. Men for nu må jeg være tilfreds med mit projekt.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post170