DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Sidste pakke med materialer ankommet

Getting UpdatedPosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, March 01, 2013 13:10:33
Idag kom min sidste pakke med materialer fra Funkjogging.dk. Onlinebutikken lukker desværre. Det er bare så typisk, at jeg lige for et par måneder siden fik investeret i en KAM knappresse, som jeg nu får vanskeligt ved at finde knapper til. Jeg skyndte mig derfor at bruge hele det næste ½-års budget på materialer til stofbind - dvs. noget PUL, Bambusfleece og flere tusinde KAM-knapper, så jeg er godt dækket ind på den front i et stykke tid. Jeg er helt på herrens mark med, hvor jeg fremover får købt PUL og den skønne bambusfleece.

Desværre betyder denne investering, at jeg bliver forsinket med afsendelsen af pakkerne med de færdige stofbind, da det er temmelig dyrt at sende med postdanmark til Afrika. Ak, sådan kan det gå. Det betyder så, at jeg får ekstra tid til at finde løsning på problemet med undervisningsmaterialer også. Bøgerne af Marni Sommer viste sig at være 3-4 gange mere kostbare at anskaffe end forfatteren havde givet udtryk for overfor mig. Heldigt, at jeg fik tilladelse af samme forfatter til at printe nogle stykker af materialet på min egen printer. Ting ta'r tid - og koster!

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post169