DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Stor tak til Mie/www.Funkjogging.dk

Girls onlyPosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, November 01, 2012 14:12:14
Mine gigt-arme har haft mere og mere vanskeligt ved at hamre trykknapperne i, så derfor besluttede jeg at finde en anden løsning til lukning af hygiejnebindene.

Hos Funkjogging fandt jeg en KAM-knappresse, som så ud til at kunne være en løsning. Lidt hjælp fra indehaver Mie og jeg fik bestilt den rette 'maskine' og nogle trykknapper samt noget PUL til hygiejnebindene.

Til støtte for teenagepigerne i Uganda sendte Mie/Funkjogging yderligere flere meter meget lækkert bambusfleece og 400 ekstra sæt knapper samt nogle ekstra meter PUL uden beregning! Jeg er meget rørt og glad over støtten. Nu kan der hjælpes endnu flere piger med bind, så de ikke mister undervisning pga. menstruation. Undervisningen er jo ekstra vigtig, da skolen er så fattig, at børnene heller ikke har skolebøger. Så de kan ikke bare læse lektierne op derhjemme.

Så endnu en gang, tusinde tak til Mie og Funkjogging for de ekstra materialer.

Nu kan jeg komme videre med arbejdet :-)

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post162