DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Plan Danmarks tips til breve

Breve og pakkerPosted by Birgitte Hedahl Køster Sun, October 07, 2012 09:04:33
Plan har følgende forslag til breve til fadderbørn:

http://www.plandanmark.dk/24418/Kontakt%20til%20dit%20fadderbarn


"Hvad skriver man til et barn man ikke kender?
Den bedste gave til dit fadderbarn er en personlig hilsen, et brev, postkort eller billeder. Børnene er meget glade for breve, hvor du fortæller lidt om dig selv og livet i Danmark. Brevet behøver ikke være langt. Og billeder fra Danmark er spændende for børnene, som på den måde lærer om forholdene i et andet land.

Vores ungdomsbestyrelse Plan Future har lavet en flot folder, som fortæller om forskellige danske forhold. Du kan hente den her, printe den ud og sende den til dit fadderbarn for at fortælle om livet i Danmark:


Danmarkspakke - engelsk (pdf format)


Danmarkspakke - fransk (pdf format)


Danmarkspakke - spansk (pdf format)

Vores kollegaer i Kenya har oversat en række brugbare ord og sætninger til kiswahili og lou, som tales i Kenya, Tanzania og i dele af Uganda. Læs her"

Jeg håber det øverste link til Plans hjemmeside fungerer, så I kan hente folderne og 'miniordbørgerne' på de forskellige sprog, såfremt I er interesserede.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post141