DanSponsor

DanSponsor

Om bloggen

Støtter du et fadderbarn i den tredje verden? Eller tænker du på at få et sponsorbarn? Mit mål med bloggen er, at dele mine oplevelser og viden med kommende, nye samt erfarne faddere og sponsorer. Her uddeles tanker, erfaringer og gode råd, omkring det at have et sponsorbarn samt mine egne erfaringer med de forskellige hjælpeorganisationer m.v. Måske får du lyst til at hjælpe et barn eller en familie til en bedre fremtid.

Sponsor for Dan Home

Børn på Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, September 19, 2014 07:00:11
Som sponsor for Dan Home kan man vælge at sponsere selve børnehjemmet, men man kan også vælge at sponsere et bestemt barn på Dan Home.

I Uganda er der 3 skoleterminer på et år. Opholdet på Dan Home koster 600 kr. pr. termin pr. barn, dvs. 1800 kr. pr år eller fordelt på 12 måneder, 150 kr. pr. måned. Beløbet dækker kost og logi for barnet.

Som sponsor for et barn kan du skrive breve til barnet, både pr. post eller pr. email. Såfremt du sender en e-mail til mig, så vil jeg skrive brevet ud og fremsende med posten sammen med den næste pakke, som jeg sender til Uganda. På den måde får barnet et fysisk brev. Der er ingen mulighed for at barnet kan se brevet via e-mail, da der hverken er strøm eller internet i nærheden af børnehjemmet eller skolen.

Til gengæld modtager du fotos, breve og skolerapporter vedr. dit sponsorbarn pr. e-mail ligesom du modtager besked, hvis der sker noget specielt vedr. netop dit sponsorbarn.

Såfremt der sker noget specielt vedr. børnehjemmet eller skolen, så kan det ses her på siden.
  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post198

9031 Nalinya Swabula

Børn på Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 17:08:56

9031 Nalinya Swabula

Navn: Nalinya Shabula
Alder: 13
Fødselsdag: 18\04\2002
Klassetrin: Primary 5
Religion: Muslim
Hjemby: Kiwangala
Shabula er en frisk pige, som bor hos sin far sammen med en bror. Deres hus er lavet af mursten og metaltag, men murene er ikke bygget med cement. Hendes far er en bonde og dyrker bønner, mais, cassava og søde kartofler. Han har også nogle høns. Shabula kan lide at spille netball og hendes livret er bananer og kylling. Hendes ynglingsfag er videnskab og matematik og hun vil gerne være kirurg, når hun bliver færdig med skolen.
Shabula bor på børnehjemmet, da faderen ikke kan tage sig af hende og afstanden mellem hjemmet og skolen er for stor.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post191

9024 Mugerwa Amin

Børn på Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 17:05:19
9024 Mugerwa Amin

Navn: Mugerwa Amin
Alder: 9 år
Fødselsdag: 12/4/2006
Klassetrin: Primary 1
Religion: Muslim
Hjemby: Kyesiiga

Amin er en frisk og intelligent dreng, der bor hos sin mor i et hus med metaltag. Huset er ikke cementeret, men dog med mursten. Amin bor sammen med sine brødre og søskende, men faderen er død. Familien lever af de afgrøder, som de dyrker, f.eks. bønner, majs, cassava og cocoyams.

Amin kan lide at spille fodbold og han elsker at spise kager, ris og bønner. Han kan lide engelsk og tal og timerne. Amin vil gerne være lærer, når han bliver voksen. Han bor på børnehjemmet, da familien er meget fattige.

  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post189

9009 Namayanja Harriet

Børn på Dan HomePosted by Birgitte Hedahl Køster Thu, September 18, 2014 16:51:43

9009 Namayanja Harriet
Navn: Namayanja Harriet
Alder: 11 år
Fødselsdag: 10\04\2004
Klassetrin: Primary 2
Religion: Catholic
Hjemby: Kalokoso

Harriet er en hårdtarbejdende pige, som bor sammen med sin far nær søbredden. De bor i et hos af mudder og med metaltag. Hendes far er fisker og hendes mor er død.
Faderen dyrker også nogle afgrøder som mais og søde kartofler.
Harriet kan lide at sjippe og hendes livret er ris og jordnødder.
Hendes ynglingsfag er litteratur og tal. Hun vil gerne være bogholder, hvis hun bliver voksen.
Harriet bor på børnehjemmet fordi der ikke er nogle skoler i nærheden af søbredden og afstanden til denne skole er 8 km., som er for langt at gå.
  • Comments(0)//blog.dansponsor.dk/#post184